Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Κάθε Πέμπτη, σινεμά!


Ο κινηματογράφος με τις πολύπλευρες ιδιότητές του αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο τη σημερινή εποχή των ραγδαίων κοινωνικο-πολιτιστικών, τεχνολογικών και οικονομικών εξελίξεων. Ως οπτικοακουστικό μέσο μπορεί να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, να διεγείρει, να συγκεντρώσει και να συγκρατήσει την προσοχή του θεατή. Επιπλέον, ως τέχνη μπορεί να καλλιεργήσει το καλαισθητικό πνεύμα και παράλληλα να περάσει μηνύματα που αφορούν την επικοινωνία και τις σχέσεις.

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης, σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη και με την υποστήριξη των Γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, για δεύτερη χρονιά, διοργανώνουν προβολές κινηματογραφικών ταινιών κάθε Πέμπτη στις 20:00, στην αίθουσα «Ανδρόγεω» (2ος όροφος), προσπαθώντας να αξιοποιήσουν την τέχνη ως καινοτόμο μέσο στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας. Φέτος οι προβολές προσεγγίζουν την ευρύτερη θεματική ενότητα των σχέσεων μέσα στην οικογένεια.

Η είσοδος ελεύθερη.
Καλές προβολές!

(Με κλικ στην εικόνα μεγεθύνεται και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των προβολών που ξεκινούν από σήμερα 12/1 και ολοκληρώνονται στις 5/4.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: