Τρίτη 28 Απριλίου 2015

LET' S DO IT GREECE

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εβδομάδα δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος. Το σχολείο μας δήλωσε συμμετοχή στην παγκόσμια  εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let's do it Greece . Ο στόχος μας ήταν να καθαρίσουμε το περιβάλλον, να το κάνουμε ομορφότερο και να δείξουμε με τις δράσεις μας πόσο σημαντικό είναι για όλους. 
Έτσι, λοιπόν, στις 24/4/2015 η Ε΄ τάξη έκανε δεντροφύτευση στην είσοδο του Γαζίου, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Τα τρία τμήματα της Ε' τάξης μαζί με τους δασκάλους τους, το διευθυντή του σχολείου και τις τροχονόμους σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Γαζίου και το Σύλλογο Γονέων φύτεψαν δεντράκια.








Την ίδια μέρα η Β΄ τάξη καθάρισε την αίθουσα διδασκαλίας , ώστε να έχουμε καθαρό το χώρο που αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας.






Τα πρωτάκια μας στις 26/4/2015 μαζί με τους γονείς τους, το διευθυντή, τις δασκάλες του Α1, Α2, Α3, Β1, Β2 και τη γυμνάστριά μας βρέθηκαν σε παραλία της Αμμουδάρας και μάζεψαν σκουπίδια, με σκοπό το καλοκαίρι να κολυμπάμε και να παίζουμε σε πεντακάθαρες ακτές. Κοντά μας ήταν και  μας μίλησαν εκπρόσωποι του Λιμενικού σώματος.












Δεν υπάρχουν σχόλια: