Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

    Έφτασε στο τέλος της και αυτή η σχολική χρονιά! Για τη φετινή μας ΣΤ΄ τάξη ήταν η τελευταία στο δημοτικό και για το λόγο αυτό τα εκτάκια μας ετοίμασαν μια γιορτή. Για να μας αποχαιρετήσουν και να κλείσουν με αυτό τον τρόπο έναν κύκλο ζωής που κράτησε 6 χρόνια. Στα χρόνια αυτά, παρά τις όποιες δυσκολίες, δημιουργήθηκαν ισχυροί δεσμοί και μπήκαν τα θεμέλια για την μετέπειτα πορεία στη ζωή.
    Γονείς, δάσκαλοι και συμμαθητές παρακολουθήσαμε από τα τμήματα  ΣΤ1 και ΣΤ3 θεατρικό, χορευτικό, είδαμε φωτογραφίες από την κοινή μας πορεία, ακούσαμε τραγούδια. Το ΣΤ2 μας χάρισε συγκινητικές στιγμές με την παράσταση κουκλοθέατρου με θέμα την ιστορία του "Μικρού Πρίγκιπα" του Εξυπερύ. 
     Ο σύλλογος γονέων βράβευσε τους μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν στους σχολικούς αγώνες καθώς και αυτούς που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής "Αριστοτέλης".



Ο Βασίλης ως δάσκαλος στην τάξη που είναι λίγο... ζωηρή!








Η κυρία Αθανασία Ανθρωπάκη και η κυρία Στέλλα Δηματάκη






   Τα παιδιά του ΣΤ2 είχαν κατασκευάσει μόνα τους διάφορα αντικείμενα με θέμα τον "Μικρό Πρίγκιπα" τα οποία και διέθεσαν σε φιλανθρωπικό παζάρι τη βραδιά της γιορτής. Το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα 180€ και κατατέθηκε από τη δασκάλα του τμήματος, την κυρία Μαριλία Κωστάκη, στο παιδικό χωριό SOS Ηρακλείου. 

   Ευχόμαστε στους μαθητές μας να έχουν καλή πρόοδο και στην υπόλοιπη διαδρομή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να είναι γεροί και να μην μας ξεχνάνε!

   ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
           ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!


2 σχόλια:

Μαριλία είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαριλία είπε...

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Μόνο μια μικρή διόρθωση: το ποσό που συγκεντρώθηκε για το Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου, έστω και τελευταία στιγμή, το πρωί της Παρασκευής δηλαδή, έφτασε στα 180 ευρώ. Ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς τον κύριο Κασαπάκη Μανόλη, τον δάσκαλο της Πληροφορικής. Χωρίς τη δική του βοήθεια (κουβαλήματα, μεταφορές, τρεξίματα, βιδώματα, καρφώματα, καλώδια, πρίζες, θρανία, ιδέες, τεχνική και τεχνολογική υποστήριξη) ΤΙΠΟΤΑ απ' όσα είδαμε στην παράσταση κουκλοθεάτρου δε θα είχε παρουσιαστεί.

Μανόλη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Κυρίως για τη θετική διάθεση και το χιούμορ σου που σώζει! :) :)


Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια στην επίτευξη στόχων!

Μαριλία Κωστάκη