Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή σχολική χρόνια !!


Σήμερα έγινε ο αγιασμός στο σχολείο μας και γέμισε η αυλή μας για άλλη μια φορά χαρούμενες παιδικές φωνές. Ο αγιασμός έγινε στο παλιό κτήριο, καθώς χρειάζονται λίγες ακόμα ημέρες για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο κτήριο ώστε να είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί με ασφάλεια.
Αισθητή υπήρξε η απουσία του διευθυντή μας, του κυρίου Φαραζάκη, ο οποίος αναρρώνει μετά από μια περιπέτεια υγείας, η οποία του στέρησε τη χαρά να είναι παρών σήμερα στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, μας έστειλε όμως  το μήνυμά του, καθώς η σκέψη του ήταν κοντά σε όλους μας. Μας ευχήθηκε λοιπόν "Καλή σχολική χρονιά" . Επισήμανε ότι πρόκειται για μια διαφορετική και ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά καθώς σε λίγες μέρες ένα όραμα χρόνων θα γίνει πραγματικότητα με τη μετεγκατάσταση του σχολείου μας στο νέο κτήριο.
Ο διευθυντής μας όλα τα χρόνια που υπηρετεί στο σχολείο μας έχει κάνει αγώνα  και αφιέρωσε προσωπικό χρόνο για τη δρομολόγηση της υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου, της κατασκευής του νέου κτηρίου. Οι προσπάθειες και η επιμονή του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του νέου σχολείου , σε συνεργασία με τους εκάστοτε συλλόγους γονέων, το Δήμο Μαλεβιζίου και την τοπική κοινότητα. Εκτός από αυτό καθημερινά εργάζεται για το κοινό καλό μαθητών, γονιών και συναδέλφων.
Μέχρι λοιπόν να μεταφερθούμε στο καινούριο κτήριο, τις πρώτες αυτές ημέρες το σχολείο θα λειτουργήσει όπως τα προηγούμενα χρόνια, με τις μικρές τάξεις (Α, Β, Γ2, Γ3) στο Κεντρικό κτήριο και τις μεγάλες τάξεις (Γ1, Δ, Ε, ΣΤ) στο Παράρτημα. Η είσοδος στο Παράρτημα πλέον θα γίνεται από τον νέο δρόμο που βρίσκεται πίσω από το νέο σχολείο. 
Πέμπτη και Παρασκευή οι μαθητές θα σχολάσουν στις 11.00, ενώ τα βιβλία θα μοιραστούν την Παρασκευή. Οι μαθητές θα χρειαστούν ένα τετράδιο , μολύβι, γόμα και χρώματα για αυτές τις δυο ημέρες. 
Επίσης να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό.
Ευχόμαστε να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρόνια, γεμάτη χαμόγελα και χαρούμενες παιδικές φωνές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: