Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Επισκέψεις στο Σχολείο μας Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο

    Την Παρασκευή επισκέφθηκαν το Σχολείο μας ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης  και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο κος Χαράλαμπος Περδίκης.

  Ο κος Αυγενάκης και ο κος Περδίκης συζήτησαν με τους μικρούς μαθητές/τριες  για μπάσκετ, αλλά και  για τις ομάδες που συμμετέχουν στο  FINAL FOUR του Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο,  που θα πραγματοποιηθεί στο Λίντο, στις 17 και 18 Απριλίου 2022 και παράλληλα  τους προσκάλεσαν μαζί με τους γονείς τους να το παρακολουθήσουν.

   Ο Υφυπουργός , επίσης, ενημέρωσε τους μαθητές/τριες για τον  ποδηλατικό γύρο Ελλάδας , που θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο, για την ποδηλατάδα που θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη το πρωί από το Λίντο προς τον Κούλε και για την  ορεινή ποδηλασία  στο Δάσος Κέρης.

Στην δράση παραβρέθηκαν και συζήτησαν με τα παιδιά , για τις παραπάνω δράσεις, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κος Μανόλης Μπελαδάκης  και η Αντίδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου κα Χρύσα Λυρώνη.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κος Φαραζάκης Νικόλαος  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ενημέρωση και  την πρόσκληση στο FINAL FOUR,  και τους εκπαιδευτικούς για την επιτυχή προετοιμασία των μαθητών/τριών, για την  συγκεκριμένη δράση.

 Στο τέλος , όλοι αντάλλαξαν ευχές με τους μαθητές/τριες και τους  εκπαιδευτικούς του Σχολείου για  Καλό Πάσχα!  











Δεν υπάρχουν σχόλια: