Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ετικέτα ποιότητας eTwinning

ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕTWINNING 


Mε το πρώτο κουδούνι  της νέας  σχολικής μας χρονιάς, το σχολείο μας  και οι μικροί μας μαθητές έχουν  τη χαρά να λάβουν  τις πρώτες εθνικές ετικέτες ποιότητας για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά 2021-2022.

    H Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης. Η ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

    Οι μικροί μας μαθητές των τμημάτων Β1 και Β2 με τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων Πλεξίδα Σοφία και Επταμηνιτάκη Μαγδαληνή βραβεύτηκαν για το έργο με τίτλο «My Diy Educational Games» (Τα εκπαιδευτικά μου παιχνίδια).


 

















    Aκόμη οι μαθητές του Β1 ,Β2 καθώς και οι μαθητές του Δ2 με την εκπαιδευτικό Κοκκινάκη Μαίρη βραβεύτηκαν σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «ECO KΙDS» (Τα «οικολογικά παιδιά»).






















    Τέλος οι μαθητές από το τμήμα  Δ1 και το μάθημα των αγγλικών με την εκπαιδευτικό Ρουμπάκη Ελευθερία βραβεύτηκαν για το έργο «FRIENDS AROUND THE WORLD»( Φίλοι από όλο τον κόσμο).

Ήταν μια δημιουργική χρονιά με υπέροχα εκπαιδευτικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας που συμμετείχαν με τόσo κέφι! Είμαστε περήφανοι γι αυτούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: