Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!

 Μία σημαντική βράβευση έλαβε σήμερα το σχολείο μας, το οποίο διακρίθηκε για τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ» 2023, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Αθλητισμού, έχοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή (αναλογία αριθμού συμμετεχόντων/συνολικού αριθμού μαθητών της Σχολικής μονάδας).

Τα αθλητικά και κοινωνικά μηνύματα που αναδύθηκαν μέσα από τη συμμετοχή των μαθητών μας είναι πολλά και αποτυπώνουν τις επιθυμίες παιδιών και εκπαιδευτικών για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα πιο ελπιδοφόρο ΕΥ ζην! Οι αρχές του Ολυμπισμού , ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η συμπερίληψη, το ΕΥ αγωνίζεσθαι και όλα τα ΕΥ της ζωής, διαπερνούν, ως μηνύματα, όλες τις δράσεις του σχολείου μας.

Πολλά μπράβο στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ΤΖΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ και ΙΓΓΛΕΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ που είχαν την ευθύνη και οργάνωση όλης της δράσης, πολλά μπράβο στους μαθητές μας, πολλά μπράβο σε όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν στη διεξαγωγή μιας τόσο μεγάλης συμμετοχής και έδειξαν δείγματα καλής συνεργασίας.

Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: