Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός

                                             

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά... μια διαφορετική  χρονιά από εκείνες που έχουμε συνηθίσει, με περισσότερες δυσκολίες, γι' αυτό καλό θα ήταν να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται. Χρειαζόμαστε τους γονείς δίπλα μας και επιδιώκουμε τη συνεργασία τους για να μπορέσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση  στα παιδιά μας με ασφάλεια!!

Σχετικά με τον Αγιασμό σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 10:15 πμ στον αύλειο χώρο του κεντρικού κτιρίου (νέο) παρουσία εκπαιδευτικών και αντιπροσωπείας μαθητών. 

Οι μαθητές/τριες του Β3 και των τάξεων Γ, Δ, Ε και ΣΤ θα προσέλθουν στις 10:00 πμ στο κεντρικό κτίριο και θα μπουν με τη συνοδεία του/της εκπαιδευτικού στις αίθουσες διδασκαλίας τους (Β3 και ΣΤ2 στο ισόγειο όπου ήταν και πέρυσι, Γ1, Γ2, Γ3, Δ1, Δ2 στον 1ο όροφο και Δ3, Ε1, Ε2, Ε3, ΣΤ3, ΣΤ1 στον 2ο όροφο).

Για τους/τις μαθητές/τριες του παραρτήματος (Α' τάξη, Β1 και Β2), η προσέλευση θα γίνει στις 10:00 πμ

Οι μαθητές/τριες των Β1 και Β2 τμημάτων θα μπουν στις αίθουσες διδασκαλίας που ήταν και πέρυσι, ενώ οι μαθητές/τριες της Α τάξης περιμένουν στον χώρο που τους υποδεικνύεται στο προσωπικό mail που θα παραλάβουν, ανάλογα με το τμήμα στο οποίο ανήκουν.

Οι ιερείς με το τέλος του αγιασμού θα περάσουν από όλα τα τμήματα του κεντρικού κτιρίου και του παραρτήματος για να ευχηθούν στους μαθητές καλή σχολική χρονιά. Οι μαθητές/τριες στη συνέχεια αποχωρούν κατά τμήματα. Γι αυτό σας παρακαλούμε να είστε εκεί για να τους/τις παραλάβετε, ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός.

Οι γονείς της Α τάξης θα ενημερωθούν και για την αποχώρηση στο mail τους.

Οι διαδικασίες όλες θα γίνουν τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Δεν ξεχνάμε τις μάσκες μας και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ο Δ/ντής και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου



Δεν υπάρχουν σχόλια: