Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η  ΟΜΑΔΑ  ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ 
 Την Παρασκευή 1/11/2013 τα μέλη της επιτροπής του ΟΦΗ  Συμεών Καμπάκας, Δημήτρης Παπαδάκης, ο προπονητής Φώτης Τακιανός, οι αθλητές Τάσος Τραϊανός και Γιάννης Τόζιος επισκέφτηκαν το σχολείο μας προσφέροντας χαμόγελα, χαρά και δώρα στους μαθητές μας. Αυτοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν την αγάπη τους στην ομάδα της Κρήτης, καθώς η ιαχή τους "ΟΦΗ-ΟΦΗ" ακούστηκε σε όλο το Γάζι, δίνοντας τους ώθηση για τη νίκη στο παιχνίδι με την Καβάλα.


Ο προπονητής  κ. Τακιανός στην ομιλία του προς τα παιδιά, τους ζήτησε να είναι καλοί μαθητές και να συνδυάζουν το σχολείο με τον αθλητισμό καλώντας τους να συμμετέχουν στις ακαδημίες – πρότυπο του ΟΦΗ. 

«Εκτός από τη γιορτή που κάνουμε, το πιο βασικό είναι ότι είστε μαθητές και πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στα μαθήματα σας και να είστε συνεπείς. Παράλληλα με τα μαθήματα, μπορείτε να είστε σε ένα γήπεδο μαζί με τους φίλους σας και να δημιουργήσετε νέους φίλους ώστε να γνωρίσετε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Το μπάσκετ είναι η αποτοξίνωση σας από το σχολείο, θα δείτε νέα πρόσωπα και αυτό το περιβάλλον το έχει ο ΟΦΗ. Η ομάδα μας έχει οργανώσει τις ακαδημίες της και έχει ανοίξει τις αγκαλιές της σε όλα τα Κρητικόπουλα. Υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μπορείτε να μας πλησιάσετε, να ενσωματωθείτε στην οικογένεια του ΟΦΗ και εσείς να βρείτε ένα υγιές περιβάλλον».

Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν στις βολές και δυο τυχεροί κέρδισαν δυο μπάλες με τις υπογραφές των παικτών του Ο.Φ.Η. Επίσης δόθηκαν δώρα και προσκλήσεις για τον αγώνα με την Καβάλα.

Η όμορφη εκδήλωση τελείωσε με τα αυτόγραφα που μοίρασαν οι παίκτες στους μαθητές μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Σχολείο μας, στους ανθρώπους του Ο.Φ.Η. για τη χαρά που μας έδωσαν και ελπίζουμε η προσπάθεια που ξεκίνησαν να προσεγγίσουν τα μικρά παιδιά δίνοντας τους χαρά και κίνητρο για τον αθλητισμό και το μπάσκετ ειδικότερα να συνεχιστεί.
Κάθε επιτυχία στην ομάδα του Ο.Φ.Η. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: