Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ημέρα διατροφής για το Β1

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα διατροφής, η κυρία Όλγα Μαρή με το τμήμα της, Β1, επισκέφτηκαν τo super market Χαλκιαδάκης στο Γάζι και σε συνεργασία με το κατάστημα αλλά και τη διαδικτυακή μαγείρισσα κα Ελένη Κατσούλη, από το διαδικτυακό κανάλι Little Hands Blw, περιπλανήθηκαν στους διαδρόμους, έμαθαν πώς να επιλέγουν σωστά τα προϊόντα που χρειάζονται, τι κοιτάζουμε στις ετικέτες και πώς ελέγχουμε την ημερομηνία λήξης! Στη συνέχεια, ψώνισαν και έφτιαξαν υγιεινά pancakes μήλου όπου στη συνέχεια δοκίμασαν και κέρασαν τους πελάτες και τους υπαλλήλους του καταστήματος, ενώ δεν παρέλειψαν να παίξουν στο παιχνίδι γνώσεων που είχε ετοιμάσει η κα Χαιρέτη!! 
Στο τέλος, η διοίκηση των σούπερ μάρκετ, πρόσφερε στα παιδιά μπανάνες και χυμούς, ενώ τους χάρισε και από ένα παγουρίνο...
Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση των super markets Χαλκιαδάκη, την υπεύθυνη διαφήμισης κα Φωτεινή Χαιρέτη και τη διαδικτυακή food blogger κα Ελένη Κατσούλη. Ευχόμαστε αυτή η δράση να είναι η αρχή για μία όμορφη συνεργασία των καταστημάτων με το σχολείο μας, με σκοπό τη δημιουργία πολλών τέτοιων δράσεων και στο μέλλον..














Δεν υπάρχουν σχόλια: