Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση - Σχολική Βιβλιοθήκη

 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

Ελευθερίας 49

Γάζι, 71414

+302810821217

mail@1dim-gaziou.ira.sch.gr

Τετάρτη, 11/10/2023

Σήμερα η βιβλιοθήκη του σχολείου μας πλούτισε. Με μεγάλη χαρά παρέλαβα από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, κ. Στρατάκη, τρεις ολοκαίνουριους τίτλους. Καθένας σε τρία αντίτυπα για μεγαλύτερη διευκόλυνση στην προσέγγιση τους από πολλαπλά τμήματα ταυτόχρονα.

Δίχως δισταγμό, ο Σύλλογος, προχώρησε άμεσα στην αγορά των εννέα αυτών αντιτύπων προκειμένου να αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία η βιβλιοθήκη αλλά και κατ΄ επέκταση το σχολείο ολόκληρο θα φιλοξενήσουν τρεις συγγραφείς μέσα στην χρονιά.

Με αφετηρία τα έργα τους, τρεις Κρήτες συγγραφείς θα προσέλθουν στο σχολείο κατά την διάρκεια της χρονιάς προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με την συγγραφική διαδικασία. Εκτός αυτού ευελπιστώ να μετατραπεί το σχολείο σε έναν χώρο πολιτισμού, πέραν από χώρο μάθησης. Έναν χώρο ο οποίος θα αποτελεί κέντρο αναφοράς και εκδηλώσεων για όλη την τοπική κοινότητα. 

Με αργά αλλά σταθερά βήματα η βιβλιοθήκη επεκτείνεται πάνω στις βάσεις που έχτισαν η προηγούμενη διοίκηση και η υπεύθυνη Σοφία Πλεξίδα. Η βιβλιοθήκη ωριμάζει, εμπλουτίζει τις δράσεις της και σας περιμένει όλους να την επισκεφτείτε.


Με εκτίμηση,

Γιώργος Ξημέρης

Υπεύθυνος της Σχολικής Βιβλιοθήκης

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: