Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο

 Η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει τους τελευταίους 6 μήνες. Ακόμα περισσότερο έχει αλλάξει η εκπαιδευτική διαδικασία. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να έχουν όλοι τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το σχολείο μας φρόντισε να καλυφθούν αρχικά οι εκπαιδευτικοί, διαθέτοντας τον φορητό εξοπλισμό (laptops) που υπήρχε στο εργαστήριο πληροφορικής. Έπειτα, φρόντισε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, σύμφωνα με τα αιτήματα για Tablet που έγιναν από γονείς μαθητών μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μαλεβιζίου, η οποία από την πρώτη καραντίνα, τον Μάρτιο, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και με χορηγία της εταιρείας ΕΚΟ εξασφάλισε έναν αξιόλογο αριθμό Tablet για όλα τα Δημοτικά του Δήμου, συνεπώς και για το δικό μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα όταν του το ζητήσαμε και με χορηγία του ξενοδοχειακού ομίλου Phaea resorts, εξασφαλίστηκε ο αριθμός συσκευών που υπολειπόμασταν για να καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών μας.

Έτσι, όλοι οι μαθητές μας μπορούν πλέον να συνδεθούν στις τηλεδιασκέψεις και να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους!

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 

του 1ου Δημοτικού σχολείου Γαζίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: