Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


 Η παρέλαση την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, θα διεξαχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου  Ελευθερίου Βενιζέλου. Η αφετηρία θα είναι από την συμβολή των δρόμων Ελ. Βενιζέλου και Καμαριώτη και ο τερματισμός στην εκκλησία του Άγιου Νικόλαου.

  Χώρος συγκέντρωσης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων,  ορίζεται η οδός Ελ. Βενιζέλου στο ύψος του σούπερ Μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.

 Ώρα συγκέντρωσης: 11:30 

  Έναρξη παρέλασης: 12:00 

 Λήξη παρέλασης : 12:30 μ.μ.

Ο σημαιοφόρος ,  οι παραστάτες και  τα  τμήματα παρέλασης της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας,  θα βρίσκονται στην οδό Ελ. Βενιζέλου στο ύψος  του supermarket Χαλκιαδάκης στις 11:30 με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους, όπου θα τα παραλάβουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί.

Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους  από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, με το τέλος της παρέλασης των τμημάτων του Σχολείου μας

Στο πλαίσιο προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων οι αποστάσεις που θα τηρηθούν από τους/τις παρελαύνοντες, θα είναι μεγαλύτερες. Οι σχολικές μονάδες θα παρελάσουν σε τριάδες.

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, το Υπουργείο Υγείας με δελτίο τύπου (https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/pressreleases/9600-metra-prostasias-stis-parelaseis-gia-ton-eortasmo-ths-28hsoktwbrioy ) διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Την ώρα της παρέλασης, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα, σε αντίθεση με τους παρελαύνοντες, για τους οποίους η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική αφού θα είναι στοιχισμένοι. Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: