Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ4






Το Δ4 κυκλοφόρησε τη δική του εφημερίδα! Όλα τα παιδιά μαζί με τις εκπαιδευτικούς Κοκκινάκη Μαίρη και Στασινού Ελευθερία εργάστηκαν για τη σύνταξή της και συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της.

Θέματα κοινωνικά,περιβαλλοντικά,οικονομικά, αλλά και εκπαιδευτικά  απασχολούν τους νέους μας συντάκτες, τα οποία ήθελαν να μοιραστούν με την υπόλοιπη σχολική κοινότητα.Αναβιώσαμε το έθιμο της έντυπης σχολικής εφημερίδας και προσπαθήσαμε να επηρεάσουμε δημιουργικά και τις υπόλοιπες τάξεις.

Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Μακράκη Ανδρονίκη Μαρία, τον υπεύθυνο καθαριότητας Δήμου Μαλεβιζίου κύριο Βίστη Μανόλη και τον υπεύθυνο ΔΕΥΑΜ κύριο Μαρή Γιάννη για την επίσκεψή τους και τη συνέντευξη που μας παραχώρησαν συζητώντας με τα παιδιά και απαντώντας στις απορίες τους.

Οι μαθητές μας ως Δημότες Μαλεβιζίου, αφού οι περισσότεροι κατοικούν στο Γάζι, οφείλουν να ενημερώνονται για καθημερινά ζητήματα και ανάγκες του Δήμου μας και να γίνουν ο Φάρος, ο οποίος θα φωτίσει τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους, να έχουν μια πιο υπεύθυνη συμπεριφορά και στάση ως πολίτες.

Συγχαρητήρια! Αναμένουμε και το επόμενο τεύχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: