Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 






 Μπράβο στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που παρέλασαν με χαμόγελο και καμάρι! Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Τζαμπουράκη Εμμανουέλα και κ. Ιγγλεζάκη Γεώργιο για την άψογη εμφάνιση των τμημάτων παρέλασης! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να καμαρώσουμε και πάλι τα παιδιά μας!


Φέτος, για πρώτη χρονιά, κάποια από τα παιδιά της Στ τάξης του σχολείου μας είχαν αναλάβει την παρουσίαση της παρέλασης. Σε ραντεβού με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους οι μαθητές-παρουσιαστές συζήτησαν για τη δομή της παρέλασης, αλλά και για τα προβλήματα και τις ανάγκες των σχολείων του Γαζίου. Το συντονισμό και την οργάνωση της παρουσίασης της παρέλασης από τους μαθητές μας είχε  αναλάβει η κ. ΜΑΡΗ ΟΛΓΑ, Υποδιευθύντρια Α του σχολείου μας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στην κ. Μαρή Όλγα για την πρωτοβουλία που είχε για τη συγκεκριμένη δράση.








https://maleviziotis.gr/2024/03/25/itan-oi-kalyteroi-parousiastes-tis-parelasis-sto-gazi-ta-paidia-tis-6is-taxis-tou-1ou-dimotikou-gaziou/?fbclid=IwAR2Krpu25gQJevqYNHxv7IaCEEJQ-soJWi0eF0gvjWp8uEPC17vSXkAFjvU

Δεν υπάρχουν σχόλια: