Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Η επιστημονική ομάδα της ελληνογαλλικής φιλίας και εκπαίδευσης βρίσκεται εδώ με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον για την Εκπαίδευση των μαθητών μας!

 













Υποδεχθήκαμε σήμερα 16/4/2024 στο σχολείο μας, την κυρία Fanny Lignon και την κυρία Αντωνία Κοκοτσάκη, στα πλαίσια της συνεργασίας υποδοχής φοιτητών στα σχολεία μας για την πρακτική τους Εκπαίδευση στο Εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας της Στ Τάξης για την παρουσίαση του Ύμνου της Ολυμπιακής φλόγας, με την αφορμή του ταξιδιού της φλόγας για το Παρίσι! Français et Grec! Amitié, collaboration, Progrès! Liberté, égalité, fraternité! L humne de la flamme olympique! En route pour Paris!
Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους μαθητές Ε και Στ τάξης για τη συμμετοχή τους στους Κρητικούς χορούς  που παρουσιάσαμε στις Γαλλίδες κυρίες επισκέπτριές μας!
Θερμά συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς Γαλλικής Γλώσσας κυρίες Ελπίδα Κοντοσιώζιου και Εύα Αδαμάκη και όλους τους συναδέλφους, που παραβρέθηκαν με τις τάξεις τους, την μουσικό μας που βοήθησε στον ήχο, κυρία Ευτυχία Διακάτου και τη Σύμβουλο Γαλλικής Γλώσσας κυρία Κοκοτσάκη Αντωνία για την ιδέα της χαρούμενης αυτής επίσκεψης της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: