Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκινήσει σύντομα η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Έχουν ήδη γίνει οι εγγραφές όλων των μαθητών του σχολείου στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ενώ παράλληλα οι εκπαιδευτικοί οργανώνουν το ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό για τους μαθητές τους. 



Σύντομα θα λάβετε νέο ενημερωτικό e mail στο οποίο θα σας αποστέλλονται οι κωδικοί των μαθητών για να μπορούν να συνδεθούν στις πλατφόρμες του υπουργείου αλλά και οι σύνδεσμοι (links) για τις ψηφιακές τάξεις. 
 

Εργαζόμαστε για να έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία χρησιμοποιώντας τα εργαλεία των νέων τεχνολογιών και της μεθόδου της Εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όμως τα σχολεία μας και η πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία στην τάξη, το παιχνίδι στο προαύλιο, η ανεπανάληπτη σχέση μαθητή και δασκάλου δεν αντικαθίστανται από την Εξ αποστάσεως εκπαίδευση.


Σε περιόδους ασύμμετρης απειλής όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα, η Εξ αποστάσεως εκπαίδευση βοηθά να μην σβήσει η φλόγα της μάθησης.


 για να μη λείψει κανείς από τα θρανία μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: