Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+


T.R.E.T (Together Reach European Target) 


    Το 2023 αποδείχθηκε μια πολύ δημιουργική χρονιά για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, απαρτιζόμενο από εκπαιδευτικούς οι οποίοι διεκδικούν συνεχώς καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας και μάθησης. Το σχολείο μας έλαβε έγκριση για το πρώτο του σχέδιο Erasmus+ με τίτλο T.R.E.T (Together Reach European Target) και κωδικό 2023-1-EL01-KA122-SCH-000135112, με το οποίο θα διευρύνει τους ορίζοντες συνεργασίας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες , προνόμιο της Ευρωπαϊκής επιχορήγησης του Erasmus+. Η συγγραφική ομάδα που ασχολήθηκε  με την αίτηση ήταν οι εκπαιδευτικοί Επταμηνιτάκη Μαγδαληνή, Κοκκινάκη Μαίρη και Πλεξίδα Σοφία  Στο συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο έχει διάρκεια υλοποίησης δύο έτη, έχουν εγκριθεί οι εξής κινητικότητες :
Α) Επιμορφωτικά σεμινάρια για τέσσερις εκπαιδευτικούς στο ITC της Τσεχίας στην Πράγα.
Β)Παρακολούθηση εργασίας από τέσσερις εκπαιδευτικούς μας σε δημοτικό σχολείο της Leon της Ισπανίας (Συνάδελφοι από το σχολείο αυτό έχουν φιλοξενηθεί στο δικό μας τρεις φορές και συνεργαζόμαστε ήδη σε ευρωπαϊκά προγράμματα etwinning).
Γ)Παρακολούθηση εργασίας από τέσσερις εκπαιδευτικούς μας σε δημοτικό σχολείο στο Kocaeli της Τουρκίας (πρότερη συνεργασία έχει γίνει μέσω προγράμματος etwinning).





Δεν υπάρχουν σχόλια: