Σάββατο 25 Μαΐου 2024

TO 1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ





ΒΙΝΤΕΟ 

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου στην Πράγα!!!

    

    Την εβδομάδα 14-21 Απριλίου 2024 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου ταξίδεψε στην Τσεχία  στα πλαίσια της πρώτης κινητικότητας του εγκεκριμένου μας προγράμματος KA122,για να παρακολουθήσει   το επιμορφωτικό σεμινάριο στο ITC της Πράγας. Η Διευθύντριά μας, Ανδρονίκη Μαρία Μακράκη, καθώς και άλλοι τρεις εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Κασαπάκης Εμμανουήλ, Κοκκινάκη Μαίρη και Πλεξίδα Σοφία παρακολούθησαν ένα πενταήμερο σεμινάριο με θέμα «Game-Based Learning and Gamification».

     Βασικότερος στόχος του σεμιναρίου ήταν η εκμάθηση νέων ψηφιακών εργαλείων και η ένταξή τους στη μαθησιακή διδασκαλία ,καθώς επίσης και η δυνατότητα χορήγησης νέων κινήτρων στους μαθητές μέσα από ψηφιακά εκπαιδευτικά παιχνίδια, όπως και την τεχνητή νοημοσύνη. Δημιουργώντας στρατηγικές αναζήτησης μέσα από ένα ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ενθαρρύνουμε περισσότερο τη διαδικασία της μάθησης.

Ευχαριστούμε θερμά το εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Πράγας ITC το οποίο διαθέτει ένα πολύ ενημερωμένο, έμπειρο, ευγενικό και βοηθητικό προσωπικό και για την ξενάγηση στα πανέμορφα αξιοθέατα της πόλης με συνοδεία ξεναγού μετά το τέλος των μαθημάτων της πρώτης ημέρας! 

    Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το σεμινάριο

Game-Based Learning and Gamification.pdf












                       


         Χρηματοδοτούμενο 
                                             από την Ευρωπαϊκή Ένωση

και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

                               Ελλάδας (ΙΚΥ)  





Δεν υπάρχουν σχόλια: